Webinars #VATalks

Des de València Activa llancem #VATalks, una sèrie de webinars (conferències online interactives en temps real), amb les quals oferim als nostres usuaris i usuàries xarrades formatives en matèria d'ocupació, formació i emprenedoria de la mà del nostre equip tècnic i referents en els temes a tractar, perquè totes aquelles persones que ho desitgen puguen continuar aprenent i evolucionant des de casa.

Amb aquesta programació volem que les persones que busquen ocupació, tant aquelles que porten temps buscant com aquelles que s'han quedat sense ell en aquesta crisi, puguen conéixer totes les eines per a optimitzar les seues possibilitats en el procés de cerca d'ocupació. També volem que les persones que vulguen formar-se puguen continuar fent-ho des de casa i que les persones que emprenen o volen emprendre troben respostes a moltes dels dubtes que se'ls plantegen aquests dies.

Gràcies a aquests webinars els autònoms i autònomes i pimes també podran conéixer les últimes novetats administratives que els concerneixen, amb especial focus en les ajudes i plans llançats per les Administracions Públiques.

Amb tot, volem oferir coneixements sobre diferents temes clau per a desembolicar-nos davant la situació generada pel COVID19.

Totes les sessions es realitzaran a través d'una plataforma virtual que permetrà a la persona experta rebre preguntes planteges pels i les participants. Per a accedir a ella només caldrà clickar en l'enllaç de cada sessió fins a completar aforament.

S'estableixen diverses sessions setmanals d'aproximadament una hora de duració en horari de demà.

 

 

#VATalks previs: 

Divendres, 18 de desembre, 11h. Javier Ferrer i Eric Casas - VLC Startup Awards: Els casos d'èxit de Witrac i Streamion. Pots veure la sessió completa ací. 

Divendres, 11 de desembre, 11h. Justo Aznar, Yarna Durán, Toni Marcilla i Erika Martino - Què valoren les empreses en les entrevistes de treball. Pots veure la sessió completa ací. 

Divendres, 27 de novembre, 11h. Estefanía Navarrete - 25N - Grup Gama i València Activa, estem amb tu. Pots veure la sessió completa ací. 

Divendres, 20 de novembre, 11h. José Lozano - Propietat intel·lectual. Pots veure la sessió completa ací. 

Divendres, 6 de novembre, 11h. Liseth Monticone i Cristian Cañadas - La creativitat i innovació en el corporate i en la startup: dos punts de vista i com compatibilitzar-los. Pots veure la sessió completa ací. 

Divendres, 30 d'octubre, 11h. Santiago Narbón i Sonia Espinosa - Mètode CANVAS aplicat a la cerca d'ocupació. Pots veure la sessió completa ací. 

Divendres, 23 d'octubre, 11h. Ramón Ferrandis - 8 claus que t'ajudaran a interpretar el teu pla econòmic financer. Pots veure la sessió completa ací. 

ivendres, 16 d'octubre, 12h. Sandra Deltell i Rocío Briones - Lideratge femení en l'àmbit privat i públic. Pots veure la sessió completa ací. 

Divendres, 2 d'octubre, 11.30h. Pilar Bernabé - RETOS VLC: Açò ho superem amb innovació. Pots veure la sessió completa ací. 

Divendres, 24 de juliol, 11h. Montse Carbonell - Com visibilitzar la teua empresa a través d'Instagram. Pots veure la sessió completa ací. 

Divendres, 17 de juliol, 17h. Pilar Bernabé - Oportunitats: a València pots tindre la teua. Pots veure la sessió completa ací. 

Divendres, 10 de juliol, 11h. Lucía Rioja i Marco Beltrán - Emprendre... en la nova normalitat. Pots veure la sessió completa ací. 

Divendres, 3 de juliol, 11h. Silvia Terrasa, Patricia Pons i Lucía Pons - Dones i tecnologia. Pots veure la sessió completa ací. 

Divendres, 26 de juny, 11h. Laura Perucho - Tipus de currículums: Trau-li el màxim partit al teu perfil professional. Pots veure la sessió completa ací. 

Divendres, 19 de juny, 11h. Vicent Sanchis - Accessibilitat web, per què és important per a tu?. Pots veure la sessió completa ací. 

Divendres, 12 de juny, 11h. Felipe Fontanet, Cristina Saez i Andreas Håkansson - Llançar-se a vendre online. Pots veure la sessió completa ací. 

Divendres, 5 de juny, 11h. Manuel Martínez Casteblanque - Estratègies comercials útils i efectives quan comences un negoci. Pots veure la sessió completa ací. 

Divendres, 29 de maig, 11h. Javier Mateo - VLC Tech City: ciutat d'oportunitats. Pots veure la sessió completa ací. 

Dijous, 28 de maig, 11h. José Manuel Muñoz - Reptes jurídics de la Transformació Digital i la integració de les tecnologies disruptives als negocis. Pots veure la sessió completa ací. 

Dimecres, 27 de maig, 11h. Maria Jesús García - Ocupació: Trau el màxim partit a València Activa. Pots veure la sessió completa ací. 

Dimarts, 26 de maig, 11h. Juan Ángel Poyatos - Voluntariat i el seu impacte en l'ocupació. Pots veure la sessió completa ací. 

Dilluns, 25 de maig, 11h. Vicente Ruiz - Tresoreria post COVID... i ara què?. Pots veure la sessió completa ací. 

Divendres, 22 de maig, 11h. Virginia Sánchez, Daniel Ibiza i Lucía Mompó - Iniciatives valencianes front a la COVID-19. Pots veure la sessió completa ací. 

Dijous, 21 de maig, 11h. Patricia López i Paula Lorente - 5 propostes per a millorar la teua salut física, mental i laboral. Pots veure la sessió completa ací. 

Dimecres, 20 de maig, 11h. Fermín Cerezo - Missions València 2030: Investigació & Innovació orientada a Missions per a la ciutat de València (Horitzó Europa - EU). Pots veure la sessió completa ací. 

Dimarts, 19 de maig, 11h. Alexandra Cortés - Perspectives d'Ocupació des del Sector Construcció - Ferralla. Pots veure la sessió completa ací. 

Dilluns, 18 de maig. 11h. Óscar Lozano, Xulei Xu, Carlos Montesinos, Majo Castillo i Jose Manuel Donate - Innovació Valenciana XXI. Pots veure la sessió completa ací. 

Divendres, 15 de maig, 17h. Begoña Cano i Álex Comes - La importància de la comunicació en aquesta crisi. Pots veure la sessió completa ací.

Dijous, 14 de maig, 11h. Celia Domínguez - Com comunicar de manera eficaç a través de la pantalla. Pots veure la sessió completa ací.

Dimecres, 13 de maig, 11h. Ricardo Vilar i Javier Hernández - Botiga online en WordPress, WooCommerce. Pots veure la sessió completa ací.

Dimarts, 12 de maig, 11h. Xavi Calvo - València, Capital Mundial del Disseny. Pots veure la sessió completa ací.

Dilluns, 11 de maig. 11h. María Tortajada - Tips per a millorar el teu perfil de Linkedin. Pots veure la sessió completa ací.

Divendres, 8 de maig, 11h. Lourdes Núñez, Arturo Villar i Juan Pablo Caballero - EUvsVirus: L'experiència d'un hackathon europeu enfront del COVID-19. Pots veure la sessió completa ací.

Dijous, 7 de maig, 11h. Eva Madrid - Tot el que necessites saber sobre plans d'igualtat. Pots veure la sessió completa ací.

Dimecres, 6 de maig, 11h. Josep Félix i Miguel Ángel Sánchez - Co-Crea-Te o com emprendre en temps remenats. Pots veure la sessió completa ací.

Dimarts, 5 de maig. 11h. Sabrina Femenía, Ángela Pérez, Chema Lagaron, José Luís Mullor i Ángel Alberich - La Biotecnologia enfront del COVID-19. Pots veure la sessió completa ací.

Dijous, 30 d'abril, 11h. María Horness - #TreballemIguals: Plataforma pel treball de les dones. Pots veure la sessió completa ací.

Dimecres, 29 d'abril, 11 h. Manuel Illueca - Línies de finançament de l'IVF. Pots veure la sessió completa ací.

Dimarts, 28 d'abril. 11h. Raúl Mir - Planificació Financera i com afrontar la situació amb una visió de futur. Pots veure la sessió completa ací.

Dilluns, 27 d'abril. 11h. Israel Griol i Clara Haba - Com crear el meu model de negoci en el món post COVID-19. Pots veure la sessió completa ací.

Divendres, 24 d'abril, 16h. Gustavo Aranda - El procés de desenvolupament d'un videojoc. Pots veure la sessió completa ací.

Dijous, 23 d'abril, 11h. Mónica Rodrigo i Raquel Corcoles - UPV - Consells pràctics per a trobar la teua ocupació. Pots veure la sessió completa ací.

Dimecres, 22 d'abril. 11h. María Climent i Eugenio Mallol - L'impacte de la tecnologia en la crisi del COVID-19. Pots veure la sessió completa ací.

Dimarts, 21 d'abril. 11h. Luz Adell - ThinkOutside the Box: adaptació i innovació en temps adversos. Pots veure la sessió completa ací.

Divendres, 17 d'abril, 11h. Pilar Prados, Joaquin Costa, Ricardo Gasperini, Nuria Pastor - Startups durant el COVID-19 - BOUNSEL, CASFID, HUMANITCARE, SOMDATA. Pots veure la sessió completa ací.

Dijous, 16 d'abril, 11h. Gonzalo Belenguer - REDIT: sumem enfront del COVID-19. Pots veure la sessió completa ací.

Dimecres, 15 d'abril. 11h. Miguel Tito - La innovació oberta com a antídot per al COVID-19. Pots veure la sessió completa ací.

Dimarts, 14 d'abril. 11h. Mar Prieto - Assessorament per a emprendre a València. Pots veure la sessió completa ací.

Dilluns, 13 d'abril. 11h. Rocío Briones - Medidas econòmiques i ocupació de la GVA enfront del COVID-19. Pots veure la sessió completa ací.

Dijous, 9 d'abril. 11h. María José Torres - Cap a on vaig i com arribe. Pots veure la sessió completa ací.

Dimecres, 8 d'abril, 11h. Javier Peris - Introducció a OKR Objectius i Resultats Clau. Pots veure la sessió completa ací.

Dimarts, 7 d'abril. 11h. Irene Milián - La marca personal, el nou currículum. Pots veure la sessió completa ací.

Dilluns, 6 d'abril. 11h. Patricia Navarro i Cristian Cañadas, de Aktion Legal - Com intentar salvar la teua empresa: mesures i recomanacions legals i fiscals davant la crisi del COVID19. Pots veure la sessió completa ací.

Divendres, 3 d'abril. 11 h. Eva Blasco - Gestió empresarial durant la crisi #COVID19. Pots veure la sessió completa ací.

Dijous, 2 d'abril. 11h. Daniel Patiño, secretari d'Acció Sindical CCOO PV - Expedients de regulació temporal d'ocupació (ERTE). Pots veure la sessió completa ací.

Dimecres, 1 d'abril. 11h. Marisa Baena i Pablo Esteban, d'UGT. Salut Laboral. Pots veure la sessió completa ací.

Dimarts, 31 de març. 12h. Sandra Gómez, Vicealcaldessa de València - Coneix tot el que l'Ajuntament de València pot fer per tu enfront del Covid19. Pots veure la sessió completa ací.

Dilluns, 30 de març. 11h. Pilar Bernabé, responsable de l'Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació de l'Ajuntament de València - Mesures econòmiques de l'Ajuntament de València enfront del Covid19. Pots veure la sessió completa ací.

Divendres, 27 de març. 11h. Javier Jiménez, director general de Lanzadera – Emprenedors enfront del COVID19. Pots veure la sessió completa ací.

Dijous, 26 de març. 11 h. María Horness, coordinadora d'Ocupació de València Activa - Noves oportunitats laborals. Pots veure la sessió completa ací.

Dijous, 26 de març. 16 h. Rosa Pastor, coordinadora de la Agència d'Ocupació de València Activa - Agència d'Ocupació. Pots veure la sessió completa ací.

Dimecres, 25 de març. 12h. Iván Torres, de Makers UPV. - La comunitat maker en la lluita contra el Coronavirus. Pots veure la sessió completa ací.

Dimarts, 24 de març. 13h. David Blay, periodista i consultor en comunicació – Tot el que has de saber sobre teletreball. Pots veure la sessió completa ací.

 

*A partir de l'1 de juny, els webinars es realitzaran en format setmanal.

**Més sessions pendents de confirmar.

***Les sessions es poden gaudir en streaming i a més es retransmetran en directe a través del canal de YouTube de València Activa. Després de la seua emissió estaran disponibles en els canals de YouTube de València Activa, VIT Emprende i VLC Tech City.**

****Més informació al correu electrònic info@valenciactiva.es