Co-Crea-Te

 

L'espai Co-Crea-Te, posat en marxa per València Activa i la Universitat Politècnica de València, en el marc del projecte europeu Cosie, posa a la disposició de les persones emprenedores amb projectes innovació social 400 m2 en el barri de Benicalap i en el barri de Quatre Carreres de forma gratuïta. Compta amb oficines, sales de tallers i zones de descans. 

A través de l'acció Co-Crea-Te, t'oferim un servei pilot innovador d'emprenedoria on tu decideixes l'itinerari i les eines a utilitzar, amb espais i mentorització completament gratuïts, en un horari flexible que s'ajustarà a la teua mesura.

Aquesta iniciativa està pensada no solament per a persones que ja tinguen la seua idea de negoci o, fins i tot, que es troben en una fase avançada de creació d'aquest; sinó també per a persones amb escassos coneixements en matèria d'emprenedoria però que vulguen accedir al mercat de treball a través de l'autoocupació.

Co-Crea-Te pretén agilitar i millorar el procés de creació de negocis utilitzant la co-creació, una metodologia col·laborativa on podràs interactuar no solament amb els teus mentors sinó també amb altres persones que, com tu, es troben en plena fase de creació del seu negoci.

El projecte va arrancar l'1 de Desembre de 2017 i està a la vostra disposició en funció de la teua disponibilitat horària, podent accedir a les nostres instal·lacions segons les teues preferències i disponibilitat.

No t'ho penses dues vegades i apunta't!

 

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

BASES DE LA CONVOCATÒRIA 

 

 

Per a poder acudir al centre de forma presencial, serà necessari sol·licitar cita prèvia:

Adreça Benicalap: Carrer Verbena, 6. València

             Telèfons: 96 063 56 90 i 602 882 032

Adreça Quatre Carreres: Calle Hermanos Maristas, 19

             Teléfono: 962084072