Assessorament en emprenedoria i creació de l'empresa

Fer de la teua idea un negoci no és una aventura fàcil, per esta raó volem ajudar-te assessorant-te a l'hora de desenvolupar el teu projecte. T'oferirem ferramentes i recursos que et seran útils per a convertir la teua idea empresarial en realitat. Et donarem informació sobre les diferents formes jurídiques que pots triar per a constituir l'empresa, els tràmits que has de realitzar per a iniciar l'activitat, així com les subvencions existents per a la creació d'empreses. Et donarem unes directrius sobre com fer un pla d'empresa. T'informarem sobre la diferent oferta formativa que tinguem en eixos moments sobre temàtica emprenedora.

 

Model de Pla d'Empresa fent clic ací.

 

Amb el procediment telemàtic, s'afavorix i s'agilitza la tramitació per a crear una empresa o donar-se d'alta com a persona física (autònom/a) ja que la persona emprenedora només ha d'anar presencialment al PAE i a la Notaria (en cas de tramitar una societat), evitant així desplaçar-se per a realitzar la resta de tràmits.

Des del PAE de València Emprén podem ajudar-te amb esta tramitació omplint el DUE, Document Únic Electrònic. Per a fer-ho, hauràs de sol·licitar cita prèvia que pots fer tant presencialment en les nostres instal·lacions com per telèfon o correu electrònic. Per a la tramitació telemàtica caldrà que ens portes uns documents:

 

• En cas de tramitar l'alta com a persona física (autònom/a), la documentació que has d'aportar és:

-Fotocòpia i original del DNI i d'un document on conste el teu número de la Seguretat Social, per exemple la targeta SIP

-Epígraf(s) del IAE on desitges enquadrar-te i CNAE (Codi Nacional d'Activitat Econòmica); açò ho pots obtindre telefonant a l'Agència Tributària 901 33 55 33

-Número de compte bancari on domiciliar el pagament del Règim Autònom de la Seguretat Social

 

• En cas de tramitar la constitució d'una Societat Limitada hauràs d’aportar-nos:

-Certificat Negatiu de Denominació Social, nom de l'empresa a constituir. Ho has de registrar prèviament en la web del Registre Mercantil Central.

-Fotocòpia i original del DNI i d'un document on conste el teu número de la Seguretat Social (per exemple la targeta SIP) de totes les persones sòcies.

-En el cas de socis/es casats/des serà necessari aportar també DNI del o de la cònjuge i règim matrimonial.

-Domicili de l'empresa i metres del local on es va a desenvolupar l'activitat.

-Epígraf(s) del IAE on desitges enquadrar l'empresa i CNAE (Codi Nacional d'Activitat Econòmica); açò ho pots obtindre telefonant a l'Agència Tributària 901 33 55 33

-Número de compte bancari on domiciliar el pagament del Règim Autònom de la Seguretat Social. En el cas que ja estigues d'alta en el RETA serà necessari el mateix número de compte on tens domiciliat el pagament.

 

Contacta amb les oficines per a agafar cita prèvia per telèfon o correu electrònic:

 

- Seu central de València Activa

C/ Guillem de Castro, 37 - 46007 València

Tel. 962083659 y 611048804

diana.barranco@valenciactiva.es

 

- C/ Pl. Ajuntament, 1. Plana primera. L'atenció al públic en esta oficina es realitza per via telefònica o per mitjà de correu electrònic. Contacta amb l'oficina per a agafar cita prèvia per telèfon o correu electrònic i et cridaran el dia de la teua cita per a atendre't.

46002 València

Tlf. 96 208 76 72 // 96 208 76 77

emprende@valencia.es