Projecte Grans Ciutats

PROYECTO GRANDES CIUDADES: ORIENTACIÓN LABORAL PERSONALIZADA

Grans Ciutats és un projecte d’orientació laboral impulsat per Labora en col·laboració amb les ciutats de València, Alacant, Castelló i Elx que té com a objectiu promoure la inserció de proximitat dirigida principalment a col·lectius vulnerables, partint de la premissa que els Serveis Públics d'Ocupació tenen en l'orientació laboral un dels instruments més directes de suport a les persones en la millora de la seua ocupabilitat. 

 

 

Per tant, la fi d'este projecte és complementar l'orientació amb un treball detallat en els barris i amb la busca d'ofertes ajustades el màxim possible als perfils professionals participants en el programa.

 

A qui es dirigix el programa?

Persones demandants d'ocupació inscrites en LABORA, pertanyents, preferentment, a col·lectius vulnerables d'atenció prioritària (art. 50 Llei 3/2023), amb especial atenció a joves entre 16 i 29 anys. 

 

Fases del programa

1.    Diagnòstic: Sessió individualitzada d'avaluació de les necessitats de cada participant 
2.    Accions grupals: Impartició de tres mòduls formatius: autoconeixement i definició d'objectius; eines i recursos per a la BAE i competències digitals i planificació de la BAE
3.    Seguiment

 

Com participar?

Crida al 96 208 4077 o al 96 208 4085 i sol·licita la teua plaça