Lanzadera de Empleo

'Lanzadera Conecta Empleo'  és un programa d'orientació laboral gratuït per a ajudar a persones que es troben en atur o en desocupació a reactivar la seua cerca de treball amb noves tècniques i eines digitals, adaptades al nou mercat laboral, que demanda la transformació tecnològica de tots els sectors professionals.

Els seus participants assistiran a sessions virtuals i presencials, comptaran amb el suport i l'assessorament de tècnics especialitzats per a aprendre a realitzar un itinerari integral de cerca d'ocupació, actualització de currículum, simulació d'entrevistes de treball i contacte amb empreses.

La iniciativa està impulsada per Fundació Santa María la Real i Fundació Telefónica, amb el cofinançament del Fons Social Europeu, a través del programa operatiu POISES, i la col·laboració de l'Ajuntament de València.

'Lanzadera Conecta Empleo' començarà al juny i estarà operativa fins a novembre, per a oferir de manera gratuïta orientació laboral fins a un màxim de 30 persones.

 

Termini de sol·licitud

Les persones interessades a participar en la pròxima Lanzadera Conecta Empleo disposen fins al 23 de gener per a realitzar la seua inscripció en la web www.lanzaderasconectaempleo.es.

També poden fer-ho de manera presencial en el Servei Municipal de Formació i Ocupació (C/ Amadeu de Savoia, 11 - Nau Oest, planta 1a), sol·licitant cita prèvia en el telèfon 962 081 725.

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

Perfil de les persones destinatàries

Poden participar homes i dones en situació de desocupació, amb edats compreses entre els 18 i els 60 anys. Poden tindre qualsevol nivell d'estudis (ESO, Formació Professional, Batxillerat, Universitat, Màster, etc.) i procedir de qualsevol sector professional, amb o sense experiència prèvia.

Format

Lanzadera Conecta Empleo estarà en funcionament de juny a novembre. Els seus participants es reuniran diversos dies a la setmana de manera virtual i de manera presencial, en locals cedits gratuïtament per l'Ajuntament. Compten amb acompanyament i assessorament d'especialistes en ocupació, intermediació laboral i eines digitals, que els guiaran per a millorar la seua ocupabilitat i perseguir la seua inserció laboral.

Activitats

Els seus participants desenvoluparan en equip un pla integral de cerca d'ocupació. Per a això, realitzaran dinàmiques d'intel·ligència emocional per a focalitzar el seu objectiu professional; aprendran a modernitzar el seu currículum, assajaran entrevistes de treball per a guanyar confiança i seguretat en els processos de selecció, executaran mapes d'ocupabilitat i contactaran amb empreses per a aconseguir la seua inserció laboral.